top of page

Professores de

llengua i literatura 

Captura de pantalla 2018-08-24 a les 11.
foto perfil 2016.JPG

 text cat

 texto en cast

Sílvia Caballeria Ferrer (Torelló, 23 de febrer 1961) va estudiar Magisteri a la UVic i posteriorment es llicencià en Filologia Catalana per la UAB. Des de 1986 treballa com a professora de llengua i literatura a Secundària i Batxillerat al Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic. Ha estat coordinadora pedagògica i coordinadora TAC i en aquest moment és Cap d’Innovació de la Fundació Tr@ms. El 2016 va fer una presentació al TED Talks Education a Barcelona sobre aquesta Fundació.

Ha obtingut, juntament amb Carme Codina, els premis Baldiri Reixac de proposta didàctica el 2005 per “santmiquel.poesia” i el 2010 amb “Ma. Àngels Anglada, la veu i el compromís”, i el premi TIC de la FECC el 2016 per “Projecte Magrana. Literatura i TIC”.

Ha presentat, juntament amb Carme Codina, comunicacions al “Encuentro Internacional de haiku” de Buenos Aires (2006), a la “Jornada de l’Any Maragall” (2011), al Seminari “Deportació, extermini i holocaust. El seu tractament a l’Educació” (2011) i als Col·loquis de L'AILlC a Bucarest amb la comunicació Hibridació i Transmèdia a l'ensenyament de la literatura a l'educació secundària i batxillerat(2018)

També ha participat amb diverses presentacions a  les Jornades DIM, Espiral, al Congrés general de la Fundació Tr@ms i al projecte europeu Iugoslav War’s. Another face of European civilisation?

 

És coautora, juntament amb Carme Codina, de Contes populars catalans i Contes catalans retrobats d’editorial Farell.I coautora, amb Rosa Sayós de l'Encís del riu

Captura de pantalla 2018-08-30 a les 16.

Carme Codina Contijoch (Torelló, 22 de febrer 1957) va estudiar Filologia Catalana a la  UB. Des de 1979 treballa com a professora de llengua i literatura a Secundària i Batxillerat al Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic. Va ser Cap del Departament de Filologia del col·legi durant 10 anys i és Directora de Publicacions del mateix centre.

Ha obtingut, juntament amb Sílvia Caballeria, els premis Baldiri Reixac de proposta didàctica el 2005 per “santmiquel.poesia” i el 2010 amb “Ma. Àngels Anglada, la veu i el compromís”, i el premi TIC de la FECC el 2016 per “Projecte Magrana. Literatura i TIC”.

Ha presentat, juntament amb Sílvia Caballeria, comunicacions al “Encuentro Internacional de haiku” de Buenos Aires (2006), a la “Jornada de l’Any Maragall” (2011), al Seminari “Deportació, extermini i holocaust. El seu tractament a l’Educació” (2011)i als Col·loquis de L'AILlC a Bucarest amb la comunicació Hibridació i Transmèdia a l'ensenyament de la literatura a l'educació secundària i batxillerat(2018)

També ha participat amb altres presentacions a  les Jornades DIM, Espiral, al Congrés general de la Fundació Tr@ms i al projecte europeu Iugoslav War’s. Another face of European civilisation?

 

És coautora, juntament amb Sílvia Caballeria, de Contes populars catalans i Contes catalans retrobats d’editorial Farell.

Captura de pantalla 2018-08-30 a les 16.
bottom of page